المساعد الشخصي الرقمي

عرض الإصدار الكامل : الشركة المصرية المتحدة لتصميم المواقع والحلول الإليكترونية


yaa_hassan
01-30-2007, 03:39 AM
هناك العديد والعديد من الشركات بل والأشخاص يريدون التطلع الى ىفاق ورؤى جديدة عبر النت فجميع الأشخاص والشركات لديهم حلم واحد وهو النهوض والتطور الفكرى والمادى وبالطبع يكون هناك تطوراً معنوياً ولكن من يقوم بالخطوة الأكثر إيجابية فاعمل ايها الأخ وأيها الأخت على ايجاد حل للنهوض بنفسك الى فكر أعلى ومستوى أعلى من العلم والتطور فنحن نساعدك على تطوير نفسك أو تطوير شركتك عبر النت عن طريق عمل موقع أو منتدى أو حتى نظام إدارة شركتك من الألف الى الياء وايضاً لدينا استضافة مواقع أى مساحات على الإنترنت , فكل ما يخطر ببالك تكون خطوة إيجابية من خلال الإنترنت نحن نساعدك على إجتيازها فيمكن لنا ان نتواصل سويا من خلال البريد الإليكترونى الخاص بى .
yaa_hassan2@yahoo.com
yaa_hassan2@hotmail.com

بوابة العرب
01-30-2007, 08:35 PM
طيب كيف حبيبى شركة وما عندك موقع !!

حبيبى ضع موقعك وايميل رسمى ،

حتى نتأكد انك عندك استضافة !!

وتقدر تصمم !!

:showoff:

yaa_hassan
01-31-2007, 01:28 PM
info@apexmisr.net
هذا هو إيميل الموقع ياأستاذ

بوابة العرب
01-31-2007, 08:05 PM
info@apexmisr.net
هذا هو إيميل الموقع ياأستاذ


هههههههه

" اولاٌ " الايميل ليس له اى صلة بالموقع لووول

شوف (( الاتصال بنا )) حق الموقع ..

http://www.m5zn.com/uploads/f4ae7c9bc9.jpg (http://www.m5zn.com)


" ثانيا" اسم الشركة

انتا اسم شركتك

" المصرية المتحدة لتصميم المواقع والحلول الاليكترونية "


وهذا الموقع ( (http://apexmisr.net/) http://apexmisr.net/ )

اسمه " أبكس مصر "

يبقى كيف تقول انه موقعك ؟؟

سرقة عينى عينك لووول

:blush-anim-cl:

yaa_hassan
02-03-2007, 04:40 PM
عموماً ياأستاذى من غير غلط او تجريح إنت مش فاهم حاجة فى الكلام اللى انا قلته إسأل وانا أرد عليك مش تجهد نفسك فى سبيل انك تثبت إن غيرك غلط .بالنسبة لإسم الشركة ده إسم الشركة فعلياً اللى بتعامل بيه أما بالنسبة للموقع فهو على سبيل الشهرةفقط , وعلى فكرة التلفون اللى موجود فى الموقع لفرع القاهرة ده تليفوني وموجود فيه عنوان ياريت لو انت بتجاهد أوى كده اتصل بالتليفون واتأكد بدل التخمينات الغريبة , إتأكد من وجود شركة , وشركة محترمة كمان وعدة مقرات ليس مقراً واحدً وإنما توسعت الشركة فى الآونة الآخيرة الى عدة بلدان عربية وستضاف إمكانية الإتصال بهم على الموقع قريباً ان شاء الله . وياريت أن تنتبه الى ماتقوله من سرقة وغير هذا الكلام
قال الله عز وجل ( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )
وشكراً على تعليقاتك المبهرة

بوابة العرب
02-05-2007, 08:07 PM
عموماً ياأستاذى من غير غلط او تجريح إنت مش فاهم حاجة فى الكلام اللى انا قلته إسأل وانا أرد عليك مش تجهد نفسك فى سبيل انك تثبت إن غيرك غلط .بالنسبة لإسم الشركة ده إسم الشركة فعلياً اللى بتعامل بيه أما بالنسبة للموقع فهو على سبيل الشهرةفقط , وعلى فكرة التلفون اللى موجود فى الموقع لفرع القاهرة ده تليفوني وموجود فيه عنوان ياريت لو انت بتجاهد أوى كده اتصل بالتليفون واتأكد بدل التخمينات الغريبة , إتأكد من وجود شركة , وشركة محترمة كمان وعدة مقرات ليس مقراً واحدً وإنما توسعت الشركة فى الآونة الآخيرة الى عدة بلدان عربية وستضاف إمكانية الإتصال بهم على الموقع قريباً ان شاء الله . وياريت أن تنتبه الى ماتقوله من سرقة وغير هذا الكلام
قال الله عز وجل ( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )
وشكراً على تعليقاتك المبهرة



وااااااااااااااااااااااااو


طيب حبيبى اذا انتا شركة كبيرة :blush-anim-cl:



ليش حبيبى تسرق موضوعى وتقول 50 روم صوتى لمدة سنة بسعر ائع ،

مع ان هذا الموضوع لى ، وليس لك ؟؟؟


والله شىء غريب ..

عموماً لوووووول :blush-anim-cl:

موفق :blush-anim-cl:

trust4host.com
02-16-2007, 09:38 PM
مشكور حبيبى على العروض المترفرة لديك والله يعطيك العا فية